Sajtó

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karának külső és belső kommunikációjáért a Dékáni Hivatal kommunikációs munkatársai felelnek. A kar programjaira, aktuális híreire, közérdekű információra vonatkozó megkereséseket, valamint az interjúigényeket a dekani.hivatal@ppk.elte.hu, illetve a kommunikacio@ppk.elte.hu e-mail címre várjuk.

Hír/esemény közzététele

Amennyiben a karhoz kötődő hírt szeretne közzétenni oldalunkon, illetve hírlevelünkben kérjük, küldje el hírét/eseményét/felhívását a kommunikacio@ppk.elte.hu e-mail címre.

Az e-mailben az alábbi információkat kérjük megadni:

  • a rendezvény neve, időpontja és helyszíne; rövid leírás az eseményről; opcionálisan: részletes program/meghívó (doc/pdf formátumban); plakát (jpg/pdf formátumban); a Facebook esemény linkje.
  • rendezvényről való tudósítás esetén rövid beszámoló; képek és/vagy videó.
  • felhívás esetén a felhívás célja, időtartama, célközönsége és részletei.


Forgatási engedély kérése

A kar területén történő forgatáshoz, fotózáshoz forgatási engedély igénylése szükséges a nem egyetemi média részére. Kérdés és engedély kérése a kommunikacio@ppk.elte.hu e-mail címen keresztül.

Ha szakértőt keres

Ha a kar oktatási programjával, oktatóinak és kutatóinak szakterületével kapcsolatban kérdése merül fel, illetve adott témában keres nyilatkozót, írjon nekünk.

2016.08.25.