Tanévkezdési híreink

2022.09.12.
Tanévkezdési híreink

     A nyári zárvatartás alatt mindkét olvasótermünk állományát rendeztük és bővítettük. Állományapasztással lett átláthatóbb és frissebb az anyag, az új kiadványok beszerzése mellett. A leválogatott könyvek a hallgatók számára ingyenesen elvihetők, mind az IZU-ban, mind a KAZY-ban. A KAZY kölcsönzőjében az újabb beszerzésű kölcsönözhető könyvek nem kerülnek le közvetlenül beszerzéskor a raktárba, hanem a kölcsönzőtérben szabadon lehet válogatni belőlük. A kiadványok ismertetői pedig felkerülnek az új könyvek menüpontba a Könyvtár weboldalára.

          A Könyvtár weboldalát tartalmában folyamatosan aktualizáljuk. A magyar és az angol oldal egymással párhuzamosan bővülve várja az érdeklődőket. Aktuális híreinket a Neptun híroldalán is megjelenítjük. A könyvtár blogját folyamatosan bővítjük.

     A PPK friss beiratkozóinak a beiratkozás hetében "Kerülj képbe a könyvtárban" címmel könyvtárbemutatót és emlékfotózást tartottunk a KAZY olvasótermében. Aki lemaradt a lehetőségről vagy nem új beiratkozó, de szeretne PPK-s emlékfotót készíttetni magáról, az nyitvatartási időben megteheti a KAZY olvasótermében.

Mindenkit szeretettel várunk az új szemeszterben is!