Felvételizőknek - Szakirányú továbbképzések - Szombathely

Tájékoztató a 2020/2021-es tanév őszi félévére meghirdetett szakirányú továbbképzéseinkről

Jelentkezési határidő lejárt, ezért az elektronikus jelentkezési űrlap már nem érhető el.

A jelentkezés határideje a 2020/21-es tanév őszi félévére meghirdetett szakirányú továbbképzések esetében:
2020. június 30. kedd, 24:00 óra volt

Az alábbi képzésre hirdetünk felvételt a 2020/2021-es tanév őszi félévére:
pedagógus szakvizsga a következő választható modulokkal:
          -  lelki, fizikai egészség megőrzésének és fejlesztésének elméleti és gyakorlati kérdései az iskolában
          - preventív és korrektív pedagógia,pszichológia
          - mentori, vezetőtanári feladatokra való felkészítés
          - tehetséggondozás, tehetségfejlesztés

Honlapunkon tájékozódhat a képzések tanterveiről és az önköltség aktuális összegéről is. A képzések csak megfelelő létszámú jelentkező esetén indulnak.
A képzésről szóló részletes tájékoztatás a képzés nevére kattintva érhető el. Kérjük, olvassa el a képzés leírását, és az alábbi blokkokban található tájékoztatókat mielőtt hozzáfog az elektronikus jelentkezési lap kitöltéséhez!

További információ kérhető az alábbi elérhetőségeken:

technikai információk a jelentkezéssel kapcsolatban:
ELTE Pedagógiai és Pszichológia Kar, Tanulmányi Hivatal Oktatásszervezési Iroda
e-mail: szakiranyu@ppk.elte.hu
tel.: 1/461-4500/3476

tartalmi információk a képzéssel kapcsolatban:
munkanapokon 10.00 és 12.00 óra között a 06-94/504-429 számon

A jelentkezés módja

A jelentkezési határidő lejárt, ezért az elektronikus jelentkezési lap már nem érhető el.

A jelentkezési anyaghoz szükséges dokumentumokat is elektronikus formában kell csatolni (szkennelt pdf dokumentumként, vagy olvasható, jó felbontású képfájlként; a szakmai önéletrajzokat word formátumban). A határidő után beérkező, hiányos, valamint e-mailben, faxon vagy postai úton küldött, illetve személyesen benyújtott jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.

A felvételi jelentkezési anyag kötelező részei:

 • online jelentkezési lap,
 • oklevél másolata (külföldön szerzett oklevélről hiteles fordítás benyújtása is szükséges),
 • rövid szakmai önéletrajz,
 • gyakorlatban eltöltött idő igazolása,
 • jelentkezési díj befizetéséről szóló bizonylat másolata.

(A gyakorlatban eltöltött idő igazolásának nincs kizárólagos, rendszeresített formája. Minden olyan hivatalos dokumentum (intézményvezetői igazolás, munkaszerződés, stb.) elfogadható, amely egyértelműen alátámasztja, hogy a jelentkező mennyi időt töltött el a megkívánt munkakörben.)

Az elektronikus jelentkezéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

 • A jelentkezési felületen a pedagógus szakvizsga szakot budapesti és szombathelyi képzési helyszínnel is megtalálja, kérjük a képzési helyszínt figyelve válassza ki a megfelelő elemet a legördülő listából!
 •  A szak kiválasztásakor a választható tanulmányi területet is meg kell adnia. Ha több választható tanulmányi területre is szeretne jelentkezni, akkor kérjük, mindegyiken adja le a teljes dokumentációt, a jelentkezési lapokon az erre szolgáló rovatban pedig tüntesse fel a jelentkezési rangsorszámot.
 • Az online jelentkezési űrlapon első lépésben a tervezett szakirányú továbbképzést szíveskedjék kiválasztani az első rovat legördülő menüjéből. Csak ezután fogjon hozzá az űrlap kitöltéséhez.
 • Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben Ön az alábbi e-mail kiszolgálók egyikét használja, a visszaigazolásokat, értesítéseket (pl. hiánypótlási felszólítás) esetleg nem fogja megkapni: hotmail.com, yahoo.com, outlook.com, live.com, mivel beállításuk alapján az ELTE címeiről érkező leveleket alkalmanként időszakosan nem fogadják.
 • Hibásan kitöltött űrlap vagy hiányosan csatolt dokumentumok esetében az „Űrlap mentése” gombra kattintva rendszerünk azonnali hibaüzenetet küld a tévesen kitöltött rovat megjelenítésével. Kérjük ne lépjen tovább, hanem olvassa el figyelmesen az üzenetet, és korrigálja a hibát, mert ellenkező esetben a regisztrációja nem történik meg.
 • Ha a felvételi eljárásban szombathelyi és budapesti képzésre is jelentkezni szeretne, akkor képzésenként külön, teljes jelentkezési dokumentáció benyújtásával több szakra is jelentkezhet, de akkor kérjük, hogy:
  • a jelentkezési lapokon az erre szolgáló rovatban tüntesse fel a jelentkezési rangsorszámot, ha csak egy szakon szeretné a tanulmányait megkezdeni.
  • a jelentkezési lapok megjegyzés mezőiben tüntesse fel, hogy valamennyi, tervezett képzésre felvételt kíván nyerni, ha párhuzamosan több képzésen is szeretne tanulmányokat folytatni.

A jelentkezési díj befizetése

A jelentkezési díjat (egyszeri 7.000 Ft) átutalással lehet kiegyenlíteni.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
kedvezményezett neve: Eötvös Loránd Tudományegyetem
számlaszám: 10032000-01426201-00000000
A befizetés beazonosítása érdekében a közlemény rovatba az alábbiakat kérjük feltüntetni:
                                   a saját nevét és az alábbi szöveget: "SZAKIR KN9701/09 R940535000".
Felhívjuk figyelmüket, hogy a befizetés beérkezéséről a gazdasági rendszerből csak pontosan kitöltött közlemény rovat alapján kapunk visszajelzést, ami elengedhetetlen része a további ügyintézésnek.

Kiegészítő információk:

 • A jelentkező egy jelentkezési díj befizetésével legfeljebb három szakirányú továbbképzésre is jelentkezhet, képzésenként külön, teljes jelentkezési dokumentáció benyújtásával. Amennyiben több szakra is jelentkezik, a jelentkezési űrlapon fel kell tüntetni a jelentkezési rangsort.
 • A befizetett jelentkezési díjról számla kérhető az itt letölthető számlakérő nyilatkozat benyújtásával. Számla kizárólag az átutalási bizonylaton befizetőként szereplő személynek/cégnek állítható ki.

számlakérő nyilatkozat jelentkezési díj befizetéséhez szakirányú továbbképzésen


Teljes képzési kínálatunk