Haynal André Pszichoanalitikus Gyűjtemény

A Haynal André Pszichoanalitikus Gyűjtemény használata

A Haynal André Pszichoanalitikus Gyűjtemény használata

A Haynal André Pszichoanalitikus Gyűjtemény az ELTE PPK Könyvtár Kazinczy utcai olvasótermében áll az érdeklődők rendelkezésére.

A Gyűjtemény kötetei csak helyben használhatók, azok kölcsönzésére - állományvédelmi okokból - nincs mód. A Gyűjtemény használata az olvasóterem nyitvatartási idejében lehetséges.

Az olvasóterem használata előtt beiratkozás szükséges. ELTE jogviszonnyal rendelkezőknek lehetőség van webappos beiratkozásra, külsősöknek csak személyesen a kölcsönzőben, a kölcsönző nyitvatartási idejében.

A Gyűjtemény bemutató válogatása az olvasóteremben, szabadpolcon található, a többi a könyvtár raktárában került elhelyezésre.  A mellékelt űrlapon van lehetőség előkészíttetni a könyveket a raktárból.

A kéréseket rövid időn belül előkészítjük, amennyiben hétfőtől csütörtökig 8-16 között, pénteken 8-13 között érkeznek meg. Kérjük figyelembe venni, hogy a hétfőtől csütörtökig 16 óra után és pénteken 13 óra után, illetve a könyvtár zárvatartása alatt beérkezett kéréseket a legközelebbi nyitvatartási időben tudjuk szolgáltatni. Kérjük az űrlap pontos kitöltését, hogy maradéktalanul a rendelkezésükre állhassunk.

A Gyűjtemény köteteinek adatai táblázatunkban találhatók, internetes forráskiegészítéssel.

Amennyiben további kérdéseik lennének a Gyűjteménnyel és használatával kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a könyvtárral e-mail címünkön vagy telefonon.