ELTE Könyvtár Webapp

ELTE Könyvtár Webapp
Az ELTE mobileszközökre szánt webalkalmazása, amely amellett, hogy alkalmas a papíralapú olvasójegy kiváltására, számos további szolgáltatást is kínál. Információt nyújt a kölcsönzésben lévő dokumentumokról, hosszabbítási lehetőséget biztosít.

Az alkalmazáson keresztül vásárolható azonnal felhasználható ’Fénymásoló- és nyomtatókártya’ is. Értesítési funkciójának köszönhetően pedig a felhasználó beállításai alapján jelzi, ha például átvehető egy raktárból kikért dokumentum vagy ha közeleg egy kölcsönzés lejárati határideje. A könyvtár személyes felkeresése esetén biztosítja a beléptetőkapun való áthaladást és a kölcsönzést is, anélkül, hogy a készüléket át kellene adni a könyvtárosnak. Az applikáción keresztül emellett beiratkozni is lehetséges.

Belépés a felületre

  • Az webalkalmazás minden mobileszközön elérhető azok böngészőjén keresztül ezen a címen.
  • Bejelentkezés a felületre Neptun-kóddal és jelszóval.
  • Belépés után az ELTE PPK Könyvtárát kell kiválasztani a tagkönyvtári beiratkozáshoz. A sikeres regisztrációkor kapott emailben az emailcím megerősítése szükséges. Ez után, 1 munkanapon belül, a könyvtárosok hagyják jóvá a jogviszonnyal rendelkező ELTE-polgár könyvtári tagságát.