Kutatás az internetes egészségügyi információk kereséséről

Egy tudományos kutatásban való részvételre kérjük fel, amelynek vezetője Dr. Reinhardt Melinda, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológiai Intézetének adjunktusa.Kérjük, részvételével segítsen annak feltárásában, hogy milyen szokásaik, vélekedéseik és érzéseik vannak az internetes egészségügyi információk keresésével kapcsolatban a magyar felnőtteknek.

A vizsgálatban ezt a kérdőívet kell kitölteni nyugodt körülmények között. A teljes kérdőívcsomag kitöltése kb. 20-30 percet vesz igénybe. Lehetséges, hogy úgy érzi, több kérdés is nagyon hasonló, ennek ellenére, kérjük, lehetőleg minden kérdésre válaszoljon.
Azokat az állításokat jelölje meg minden esetben, amelyek legjobban leírják az Ön vélekedését, érzéseit és viselkedésétKérjük, válaszoljon őszintén, a saját véleménye szerint! Ha nehéz egyetlen választ megjelölnie, akkor gondoljon arra a válaszra, ami a leginkább vagy legtöbbször igaz Önre!
 
A vizsgálatban való részvétel ÖNKÉNTES, azaz Ön dönti el, hogy részt szeretne-e venni benne. Másrészt a teljes vizsgálat NÉVTELEN, ami azt jelenti, hogy semmilyen adatát (pl. a nevét) nem kérjük el, és nem fogjuk tudni, hogy melyik kérdőívet ki töltötte ki. 
A névtelenül kitöltött kérdőíveket a kutatást végzőkön kívül senki más nem nézheti meg. A kutatás során nyert adatokat összegezzük, statisztikai elemzéseket végzünk rajtuk, melyekből egyetlen résztvevő azonossága sem állapítható meg. A kutatás során kapott névtelen és összesített eredményekről később publikációk jelenhetnek meg.
A vizsgálatot bármikor indoklás nélkül megszakíthatja, vagy a kérdések megválaszolását megtagadhatja. 

Együttműködését köszönjük!