Rendezvényszervezés járványhelyzetben

A járványhelyzetre való tekintettel az ELTE PPK mindenkor az ELTE-n érvényben lévő előírásoknak megfelelően támogatja online és/vagy hagyományosan, személyes jelenléttel meghirdetett rendezvények szervezését.

A JOKT rendelkezéseinek betartásáról a rendezvény főszervezőjének kell nyilatkoznia a tájékoztató rendezvényszervezőknek oldalon leírt módon.

A PPK-n az egyetemi rendelkezések értelmében jelenleg csak dékáni engedéllyel lehet rendezvényt tartani. A dékáni engedély mellett a teremfoglalás illetve a technika biztosításának feltétele az is, hogy szervező eljuttassa hozzánk az előírások betartásáról szóló nyilatkozatot.

2020. augusztus 24. után a hallgatók is beléphetnek az egyetem épületeibe, ám a megfelelő távolságtartási szabályokat ekkor is érvényre kell juttatnunk. Ez azt jelenti, hogy bár előre láthatólag ősszel lesz majd lehetőség  személyes részvétellel rendezvények megvalósítására, ezek azonban csak kis létszámúak lehetnek majd, hiszen minden egyes teremben biztosítanunk kell a megfelelő távolságtartást. 

A teremfoglalási igény leadásakor a Dékáni Hivatal munktársai egyeztetnek a szervezőkkel az aktuális szabályokról, lehetőségekről és a rendezvény maximális létszámáról.

Az ELTE PPK épületeiben az arcmaszk viselése kötelező! Kérjük a rendezvények szervezőit, hogy erre hívják fel a résztvevők figyelmét is!

 

2020.09.01.