A Neveléstudományi Doktori Iskola felvételi tájékoztatója

A Neveléstudományi Doktori Iskola felvételi tájékoztatója
04/10

2024. április 10. 13:00 - 14:30

ELTE PPK fszt. 4-es terem

04/10

2024. április 10. 13:00 - 14:30

ELTE PPK fszt. 4-es terem


A felvételi tájékoztatón bemutatkoznak a Neveléstudományi Doktori Iskola (NDI) programjai, és az érdeklődők tájékoztatást kapnak a kutatási lehetőségekről, valamint a felvételi eljárásról is.

A felvételizők és érdeklődők számára a Doktori Iskola vezetője, Zsolnai Anikó dékán, egyetemi tanár és a Doktori Iskola titkára, Horváth László egyetemi adjunktus ad tájékoztatást a képzési/oktatási programokról, témavezetésről, a hallgatók támogatásáról, kutatásokról és pályázati lehetőségekről.

A felvételi tájékoztató során lehetőség lesz a felmerülő kérdések megbeszélésére, az egyes doktori programok vezetőivel való találkozásra, valamint a doktoranduszok hallgatói képviselőjével való információcserére.

Időpont: 2024. április 10. 13.00 – 14.30
Helyszín: ELTE PPK fszt. 4-es terem (1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27.)

A képzésről további információ található a Neveléstudományi Doktori Iskola honlapján és a PPK Doktorandusz Önkormányzatának Facebook-oldalán.

Doktori iskolánkba a jelentkezési határidő: 2024. május 15. A Neveléstudományi Doktori Iskola témakiírásai elérhetők a doktori.hu oldalon is. A legördülő menükben válassza ki a következőket: Eötvös Loránd Tudományegyetem, Neveléstudományi Doktori Iskola, jelentkezési határidő szerint: „aktuális”.

Várunk minden, a Neveléstudományi Doktori Iskola iránt érdeklő végzős, vagy korábban diplomázott hallgatót! (A képzésen való részvételnek nem kizárólagos feltétele a pedagógus/andragógus egyetemi/MA diploma.)