Mesterképzések

Kedves Érdeklődő!

A 2024. évi általános felvételi eljárásban meghirdetett képzésekre 2024. február 15-ig van lehetőség jelentkezni és a jelentkezési szándékot hitelesíteni. A jelentkezés kizárólag elektronikus formában, az e-felvételi rendszerén keresztül történik, a hitelesítés pedig Ügyfélkapun keresztül végezhető el.

Kérjük, hogy mindenképpen tanulmányozzák alábbi leírásainkat, ugyanis azok fontos, a felvételi eljárással kapcsolatos információkat (pl. bemeneti feltételek, pontszámítás, beküldendő dokumentumok, vizsgák) tartalmaznak.

  • Amennyiben végzettsége a feltétellel elfogadható szakképzettségek közé tartozik, az alábbi űrlap kitöltésével és a megfelelő csatolmányok beküldésével tudja kérni a végzettsége elfogadását.

Előzetes kreditvizsgálati kérelem - ŰRLAP
Határidő: 2024. március 31.

  • Ha tanulmányait külföldi intézményben végzi/végezte, az alábbi űrlap kitöltésével és a megfelelő csatolmányok beküldésével kezdeményezheti a szakképzettség továbbtanulási célú elismerését. Kérjük, olvassa el figyelmesen a felvi.hu külföldi felsőfokú végzettségek továbbtanulási célú elismeréséről szóló tájékoztatóját is.

Külföldi végzettség továbbtanulási célú elismertetése - ŰRLAP
Határidő: 2024. március 31.