Egyetemi kitüntetések karunk munkatársainak

2023.09.11.
Egyetemi kitüntetések karunk munkatársainak
Borhy László rektor a szeptember 8-án tartott tanévnyitó ünnepi szenátusi ülésen köszöntötte az egyetem kiváló oktatóit és munkatársait. Az ELTE PPK három munkatársa kapott egyetemi kitüntetést: Lőrincsik Éva, Rausch Attila és Kulcsár Dániel.

Pro Universitate emlékéremmel ismerik el az évtizedes, több cikluson keresztül végzett, kiemelkedő színvonalú oktatói, kutatói, illetve vezetői tevékenységet. 2023-ban Pro Universitate emlékérem bronz fokozat kitüntetésben részesült a Pedagógiai és Pszichológiai Karról Lőrincsik Éva hivatalvezető-helyettes, jogi referens.

Pro Ingenio Nívódíjat, illetve Oklevelet adományoz az Egyetem azoknak az ELTE-s oktatóknak, kutatóknak, akik a középiskolások és az egyetemi hallgatók tudományos tevékenységének elősegítéséért éveken át kiemelkedően eredményes, áldozatos munkát végeztek a tehetséggondozás bármely területén. Pro Ingenio Oklevéllel ismerték el a PPK-ról Rausch Attila adjunktust.

Felterjesztés alapján vagy saját hatáskörben az Egyetem kancellárja Kancellári Dicséretben részesítheti azokat, akik az Egyetem érdekében vállalt feladatukat kiemelkedő eredményességgel teljesítették és ezáltal a tevékenységükkel hozzájárultak az Egyetem sikeres működéséhez. 2023-ban ebben az elismerésben részesült karunkról  Kulcsár Dániel tanulmányi ügyintéző.

Gratulálunk!


Az ELTE további díjazottjairól itt olvashat.