PPK – Diplomaosztó ünnepség - 2018

A Pedagógiai és Pszichológiai Kar 2018. február 22-én csütörtökön 11 órakor rendezi meg diplomaosztó ünnepségét a 2017/2018. tanév őszi félévében végzettek számára.

Helyszín: ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar, Aula (Budapest VII., Kazinczy u. 23–27.)

Letölthető meghívó

Az ünnepségen az alapképzésben, a mesterképzésben, a korábbi rendszerű tanári képzésben és a szakirányú továbbképzésben végzettek veszik át oklevelüket.

Kérjük, hogy az ünnepséggel kapcsolatban szíveskedjék figyelemmel lenni a következőkre:

  • Amennyiben nem tud részt venni a diplomaosztó ünnepségen, kérjük, jelezze ezt 2018. február 19-ig (hétfő) a diplomaoszto@ppk.elte.hu e-mail címen (név, Neptun-kód, szak megjelölésével).
  • Aki nem tud részt venni a diplomaosztón, az személyesen vagy írásos meghatalmazással 2018. február 23-tól veheti át diplomáját az ügyféltérben félfogadási időben (Kazy 110.). A diplomaosztón nem lehet meghatalmazással diplomát átvenni.
  • Kérjük, hogy az ünnepség megkezdése előtt negyedórával foglalja el a helyét.
  • A hely szűkösségére tekintettel kérjük, hogy a diplomát átvevőket két családtagnál több ne kísérje el, mert a hozzátartozók mindegyikének nem tudunk ülőhelyet biztosítani.
  • A korábbi rendszerű, egyetemi szintű tanárképzésben részt vett, volt bölcsészkari hallgatók tanári oklevelüket csak a bölcsész oklevelük birtokában vehetik át, aki tehát ezzel (nyelvvizsga hiányában vagy egyéb indokból) nem rendelkezik, nem kaphatja meg oklevelét az ünnepségen.

Az oklevelük átvételére jogosult hallgatók névsorát itt tesszük közzé.

Budapest, 2018. február 7.

ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar
Tanulmányi Hivatal

2018.01.11.