Pro Scientia Reménység díj a 36. OTDK-n

2023.05.03.
Pro Scientia Reménység díj a 36. OTDK-n
Pro Scientia Reménység díjat nyert a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Tanulás- és Tanításmódszertani – Tudástechnológiai Szekciójában az ELTE BDPK hallgatója, témavezetője Koós Ildikó, az ELTE PPK PPI – Szombathely intézetvezetője volt.
A Pro Scientia Aranyérmesek Társasága 2019-ben alapította meg a Reménység kitűző különdíjat, amely az Országos Tudományos Diákköri Konferencián nyújtott kimagasló teljesítmény elismerését hivatott szolgálni, és amelyet azok a fiatal kutatók kaphatnak, akik a saját tudományterületükön az OTDK keretein belül bemutatott kutatási eredményeik alapján kiemelkedőnek bizonyultak.

A Magyar nyelv és irodalom pedagógiája tagozatban első helyezést ért el Zsiray Barbara Renáta, az ELTE BDPK német nyelv és kultúra tanára szak hallgatója "Szövegalkotás és szövegfeldolgozás innovatív módszerekkel, társasjátékokkal a középpontban" című dolgozatával. A bemutatott kutatási eredménye alapján a Reménység Kitűző különdíját is megkapta. Témavezetője Koós Ildikó egyetemi docens, az ELTE Pedaógiai és Pszichológiai Intézet  – Szombathely vezetője volt.