Szakdolgozatok (diplomamunkák) utólagos témabejelentése a 2020/2021-es tanév tavaszi félévében

2021.05.20.
Szakdolgozatok (diplomamunkák) utólagos témabejelentése a 2020/2021-es tanév tavaszi félévében

A szakdolgozatok témabejelentésének határideje a jelen félévben május 15-e volt. (A szakdolgozatok témabejelentésének folyamatáról és határidőiről itt tájékozódhat: https://www.ppk.elte.hu/szakdolgozat_temabejelentes_2021_tavasz.)

Ha Ön a határidőig nem adta le a témabejelentését, akkor ezt legkésőbb 2021. június 15-ig utólagosan pótolhatja a Neptunban benyújtandó kérvénnyel. Az ennél később benyújtott témabejelentés csak az eredetileg megcélzott záróvizsga-időszakot követő félévre lehet érvényes.

A kérelmet a Neptunban az Ügyintézés>Kérvények menüpontban találja a Kitölthető kérvények között PPK szakdolgozat utólagos témabejelentése 2020/21/2 megnevezéssel. A témabejelentés előtt feltétlenül egyeztessen a választott témavezetőjével! Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ebből a kérelemből csak egyetlen nyújtható be, ezért kérjük, a benyújtása előtt ellenőrizze a feltöltött adatokat.

Az utólagos témabejelentés térítésköteles, az „adminisztratív határidő elmulasztása” jogcímen befizetendő 3.500,- Ft díj fizetési kötelezettségéről a Neptunban kap értesítést.