Távolléti oktatás - Kapcsolat

HALLGATÓKNAK

Kihez forduljon először, ha segítségre van szüksége a távolléti oktatással kapcsolatban?

Az egyes tantárgyak oktatásával, a távolléti tanulás támogatásával kapcsolatban első sorban az adott tárgy oktatóját keresse, vele egyeztessen a használt kommunikációs csatornákról, platformokról, a tárgy teljesítésének a feltételeiről a távolléti oktatás körülményei között.

Mit tegyen, ha az egyes tantárgyakon túlmutató, általános kérdése van a félév teljesítésével kapcsolatban?

Javasoljuk, hogy kövesse nyomon honlapunk naponta frissülő Gyakran Ismételt Kérdések rovatát, számos fölmerülő kérdésre ott megtalálja a választ. Amennyiben további segítségre van szüksége, keresse az Intézeti titkárságok vagy a Tanulmányi Hivatal munkatársait e-mailben vagy telefonon.

 

OKTATÓKNAK

Kihez forduljon először, ha segítségre van szüksége a távolléti oktatással kapcsolatban?

A karon mentori rendszert működtetünk a távolléti oktatás segítése érdekében. Ha a tanulásmenedzsment rendszerhez kapcsolódó vagy módszertani, illetve technikai kérdései vannak,  először a csoportja mentorával, valamint a csoport tagjaival  konzultáljon. Mentorával, mentori csoportjával a távolléti oktatás képzés/tantárgy szintű kérdéseiről, problémáiról egyeztethet, ötleteket kaphat tőlük. Hozzájuk fordulhat pl. akkor, ha úgy véli, hogy kurzusa a távolléti oktatás keretében nem valósítható meg, vagy úgy érzi, hogy a hallgató kérésével, kérdésével nehezen boldogul. A mentori rendszerről itt talál egy áttekintő ábrát.

 

Mikor kérjen támogatást a tavolleti.oktatas@ppk.elte.hu e-mail címen?

Amennyiben a mentorcsoporton belül nem találnak választ a kérdésére, akkor a távolléti oktatás segítésével megbízott intézeti koordinátorokhoz vagy a Kari Távolléti Oktatást Támogató Munkacsoport tagjaihoz fordulhat a tavolleti.oktatas@ppk.elte.hu e-mail címen.

Amennyiben technikai feltételekkel kapcsolatos kérdése van (pl. ha nem rendelkezik megfelelő interneteléréssel vagy laptoppal/asztali géppel a távolléti oktatás megvalósításához), igényét a tavolleti.oktatas@ppk.elte.hu e-mail címen jelezheti.  Az informatikai eszközkészlet végessége miatt kérjük, hogy csak akkor válassza ezt a megoldást, ha másképp nem jut megfelelő laptophoz vagy PC-hez.

2020.03.19.