Távolléti oktatás - Kapcsolat

HALLGATÓKNAK

Kihez forduljon először, ha segítségre van szüksége a távolléti oktatással kapcsolatban?

Az egyes tantárgyak oktatásával, a távolléti oktatás támogatásával kapcsolatban első sorban az adott tárgy oktatóját keresse, vele egyeztessen a használt kommunikációs csatornákról, platformokról, a tárgy teljesítésének a feltételeiről a hibrid oktatás körülményei között.

Mit tegyen, ha az egyes tantárgyakon túlmutató, általános kérdése van a félév teljesítésével kapcsolatban?

Amennyiben további segítségre van szüksége, keresse az Intézeti titkárságok vagy a Tanulmányi Hivatal munkatársait e-mailben vagy telefonon.

OKTATÓKNAK

Kihez forduljon először, ha segítségre van szüksége a távolléti oktatással kapcsolatban?

A karon mentori rendszert működtetünk a távolléti oktatás segítése érdekében. Ha a tanulásmenedzsment rendszerhez kapcsolódó vagy módszertani, illetve technikai kérdései vannak,  először a csoportja mentorával, valamint a csoport tagjaival  konzultáljon. Mentorával, mentori csoportjával a távolléti oktatás képzés/tantárgy szintű kérdéseiről, problémáiról egyeztethet, ötleteket kaphat tőlük. A mentori rendszerről itt talál egy áttekintő ábrát.

Honnan kérhet segítséget?

Amennyiben a mentorcsoporton belül nem találnak választ a kérdésére, akkor a távolléti oktatás segítésével megbízott intézeti koordinátorokhoz vagy a Kari Távolléti Oktatást Támogató Munkacsoport tagjaihoz fordulhat a tavolleti.oktatas@ppk.elte.hu e-mail címen.

A munkacsoport vezetői online konzultációs lehetőséget biztosítanak (Teams-ben) előzetes e-mailes bejelentkezés alapján. (Kérjük, min. 2 nappal a konzultáció előtt jelentkezzenek be!)

Rónay Zoltán
hétfő 12:00-14:00
témakör: a járvány idején történő oktatás szervezési és jogi keretei
e-mail: ronay.zoltan@ppk.elte.hu 

Káplár-Kodácsy Kinga
szerda 8.30-10.00
témakör: digitális oktatás-módszertani kérdések, mentorrendszer, tanulás és tanítás szervezése hibrid és digitális térben
e-mail: kaplar-kodacsy.kinga@ppk.elte.hu

Misley Helga
hétfő 10:00-11:30
témakör: LMS rendszerek, hallgatók tanulás-támogatása és oktatásmódszertani lehetőségek digitális eszközökkel
e-mail: misley.helga@ppk.elte.hu

Horváth László
csütörtök 9:00-10:00
témakör: LMS rendszerek (Canvas), kurzustervezés, interaktív, hallgatóközpontú tanulási-tanítási és értékelési módszerek
e-mail: horvath.laszlo@ppk.elte.hu 

Kálmán Orsolya
hétfő 9.00-10.00
témakör: képzések/szakok/specializációk/szakirányok támogatása a távolléti oktatásban - elsősorban szak-, szakirány- és specializációfelelősöknek
e-mail: kalman.orsolya@ppk.elte.hu

Amennyiben technikai feltételekkel kapcsolatos kérdése van (pl. Panopto rendszer működése, Microsoft Teams használata), a ppk.informatika@elte.hu e-mail címen jelezheti.

Amennyiben a Panopto rendszerrel szeretné rögzíteni előadásait, kérjük, hogy  a teremfoglalas-kazy@ppk.elte.hu e-mail címen foglalja le az Ön által kiválasztott kétórás idősávot/idősávokat (Hétfőtől szombatig: 08.30-10.30, 10.30-12.30, 12.30-14.30, 14.30-16.30, 16.30-18.30).

2021.02.05.