Általános testnevelési kurzusok teljesítése távolléti oktatásban

Tisztelt Hallgatónk!

Tájékoztatjuk, hogy a PPK által a 2019/2020-as tanév tavaszi félévében VTN-099-es kódon meghirdetett, általános testnevelési kurzusok mindegyike elvégezhető távolléti oktatásban. A létrehozott Canvas-kurzusokhoz az összes tárgy összes kurzusának hallgatója hozzárendelésre került, ott tudja kiválaszani, hogy az otthon végezhető gyakorlatok közül Önnek melyik a leginkább megfelelő.

Az a hallgató, aki az általános testnevelési kurzusát a megváltozott feltételekkel mégsem kívánja elvégezni, a kurzusleadásra vonatkozó kérését a Neptunban adhatja le az Ügyintézés>Kérvények menüpontban a Kitölthető kérvények fülön megjelenő, "Utólagos tárgyleadási kérelem - 2019/20/2" nevű kérvénnyel legkésőbb

2020. április 15-ig.

A kérvényhez technikai okokból mellékletet is kötelező csatolni, ebben az esetben ez bármi lehet, akár egy üres lap is. A PPK a megváltozott feltételek miatt e határidőig benyújtott összes kérelmet támogatni fogja.

Tekintettel az általános testnevelési kurzusok teljesíthetőségének korlátozott voltára a kurzusokért 50%-os kedvezménnyel 3.000,- Ft/kurzus szolgáltatási díjat kell fizetni.

PPK Tanulmányi Hivatal

2020.04.03.