Harmadik Kor Egyeteme

Harmadik Kor Egyeteme

Online folytatódik a Harmadik Kor Egyeteme!

Az ELTE Harmadik Kor egyeteme első őszi előadása a járványhelyzetre tekintettel online formában valósul majd meg, aminek a helyszíne a ZOOM lesz. A program továbbra is ingyenes, viszont szigorúan regisztrációhoz kötött, hogy előtte el tudjuk küldeni a bejelentkezéshez szükséges kódot.

A téma címe: Hitelesen a járványhelyzetről. Mit kell tudnunk a járványról?

Előadó: Dr. Falus Ferenc, volt országos tisztifőorvos

Az előadás időpontja, helyszíne: 2020. szeptember 23. 14:00-16:00, ZOOM

Regisztrálni lehet: hke@ppk.elte.hu (névvel, e-mail címmel, tagja-e valamilyen nyugdíjas szervezetnek, ha igen, melyiknek?)

A résztvevőknek az előadás előtti napon küldjük meg az aktiválására használható kódot a megadott e-mail címekre.

Mindenkit nagy szeretettel várunk az online térben is!

ELTE HKE szervezők


A „Harmadik Kor Egyeteme, ELTE – a tevékeny időskorért” program célja, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem a főváros támogatásával az idősebb korosztály számára is megnyissa a tanulás lehetőségét. A kezdeményezés célja az aktív idősödés, az élethosszig tartó tanulás és a generációk közötti párbeszéd támogatása és népszerűsítése. Az Egyetem így is törekszik arra, hogy értékalapú és hatékony kapcsolatot alakítson ki szűkebb és tágabb környezetével, s nyitott egyetemi központ legyen. A programot az ELTE PPK, a Budapesti Nyugdíjasok Szövetsége, és Az Életet az Éveknek Országos Szövetsége szervezi. 

Küldetés

A rendezvényt támogatja Budapest Főváros Önkormányzata.

2020.09.15.