Felvetteknek

Felvetteknek

Kedves Hallgatónk!

 

Köszöntöm Egyetemünk új polgáraként! Gratulálok a sikeres felvételihez, és kívánom, hogy a Pedagógiai és Pszichológiai Karon folytatott tanulmányai során tovább gazdagodjék szellemi és emberi értékekkel, sikeresen éljen azokkal a lehetőségekkel, amelyeket az ország legpatinásabb, egyedülálló színvonalú és leggazdagabb képzési kínálatú egyeteme nyújt.

 

Szeretnénk könnyebbé tenni az első lépéseket az egyetemen. Honlapunkon, a ppk.elte.hu/felvetteknek oldalon minden megtalálható a beiratkozásról, képzéseinkről, a kollégiumokról és a pénzügyekről. Kérem, hogy tanulmányozza át figyelmesen!

 

Figyelmébe ajánlom a kar hallgatóknak szóló hírlevelét is, mely az új tanévtől kéthetente szolgál friss hírekkel, pályázati lehetőségekkel, és tájékoztatást nyújt a karon szervezett főbb tudományos eseményekről is. A hallgatói hírlevélre itt tud feliratkozni.

 

A karunkkal, szolgáltatásainkkal való további ismerkedéshez ajánlom a PPK honlapját, Facebook-oldalunkatInstagramunkat és Youtube-csatornánkat is.

 

Az ELTE PPK mottója: „Minden, ami ember!” – ennek jegyében kívánok szakmai sikerekben és emberi-közösségi kapcsolatokban is bővelkedő, sok örömöt adó, egész további életéhez biztos alapot nyújtó egyetemista éveket az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán!

 

Dr. Zsolnai Anikó dékán

Kedves frissen felvett Hallgatótársam!

 

Örömömre szolgál, hogy a sikeres felvételid után az ELTE PPK fog otthont adni a következő években tanulmányaidnak. Biztos vagyok benne, hogy az előtted álló időszak mind szakmai, mind közéleti szempontból meghatározó lesz, tele örömteli élményekkel és megannyi emlékkel.

 

Amennyiben szeretnél tájékozódni, vagy esetleg segítségre van szükséged, bátran keress minket a ppkhok.elte.hu honlapon, ahol minden fontos információt megtalálsz, köztük a Hallgatói Önkormányzat tisztségviselőinek elérhetőségeit.

Remélem, nemsokára találkozunk, addig pedig szép nyarat kívánok!

 

Diczkó Dalma elnök
ELTE PPK HÖK

EN