Felvetteknek

Felvetteknek

Felvetteknek - Köszöntő

Kedves Hallgatónk!

Köszöntöm Egyetemünk új polgáraként! Gratulálok sikeréhez, és kívánom, hogy a Pedagógiai és Pszichológiai Karon folytatott tanulmányai során tovább gazdagodjék szellemi és emberi értékekkel, sikeresen éljen azokkal a lehetőségekkel, amelyeket az ország legpatinásabb, immár 384 éves, egyedülálló színvonalú és leggazdagabb képzési kínálatú egyeteme nyújt.

Szeretnénk könnyebbé tenni az első lépéseket az egyetemen. Honlapunkon, a https://www.ppk.elte.hu/felvetteknek oldalon minden megtalálható a beiratkozásról, képzéseinkről, a kollégiumokról és a pénzügyekről. Kérem, hogy tanulmányozza át figyelmesen! A karunkkal, szolgáltatásainkkal való további ismerkedéshez ajánljuk a hallgatóknak szóló https://www.ppk.elte.hu/hallgatoknak aloldalunkat, Facebook oldalunkatInstagram fiókunkat és Youtube-csatornánkat is.

Tanulmányaihoz sok sikert és örömöt kívánok!

Prof. Dr. Demetrovics Zsolt dékán

Kedves, újdonsült Hallgatótársam!
Sok szeretettel üdvözöllek a PPK Hallgatói Önkormányzata nevében. Kívánom, hogy egyetemi éveid hasznosan és egyben élvezetesen is teljenek. Mindkettőhöz segítségedre lehet a HÖK, várunk, számítunk rád, bátran keress minket!
Korinek Janka
a PPK HÖK ügyvivő elnöke

 

Keresd fel a honlapunkat!

2019.07.24.