Felvetteknek

Felvetteknek

Felvetteknek – köszöntő

Kedves Hallgatónk!

Köszöntöm Egyetemünk új polgáraként! Gratulálok sikeréhez, és kívánom, hogy a Pedagógiai és Pszichológiai Karon folytatott tanulmányai során tovább gazdagodjék szellemi és emberi értékekkel, sikeresen éljen azokkal a lehetőségekkel, amelyeket az ország legpatinásabb, immár 385 éves, egyedülálló színvonalú és leggazdagabb képzési kínálatú egyeteme nyújt.

Szeretnénk könnyebbé tenni az első lépéseket az egyetemen. Honlapunkon, a https://www.ppk.elte.hu/felvetteknek oldalon minden megtalálható a beiratkozásról, képzéseinkről, a kollégiumokról és a pénzügyekről. Kérem, hogy tanulmányozza át figyelmesen! A karunkkal, szolgáltatásainkkal való további ismerkedéshez ajánljuk a hallgatóknak szóló https://www.ppk.elte.hu/hallgatoknak aloldalunkat, Facebook oldalunkatInstagram fiókunkat és Youtube-csatornánkat is.

Tanulmányaihoz sok sikert és örömöt kívánok!

Prof. Dr. Demetrovics Zsolt dékán

Kedves, újdonsült Hallgatótársam!
Sok szeretettel üdvözöllek a PPK-n! Sikeres tanulmányaid mellett egyúttal tartalmas egyetemi éveket kívánok Neked a Hallgatói Önkormányzat nevében! Ha eligazodni vágysz az egyetemi életben, és kérdéseid merülnek fel, keress minket bátran a ppkhok.elte.hu honlapon feltüntetett elérhetőségeken! Nemsokára találkozunk!

Korinek Janka
elnök

EN 2020.07.22.