Felvetteknek

Felvetteknek

Kedves Hallgatónk!

Köszöntöm az ELTE új polgáraként. Gratulálok a sikeres felvételihez, és kívánom, hogy a Pedagógiai és Pszichológiai Karon folytatott tanulmányai során tovább gazdagodjék szellemi és emberi értékekkel, sikeresen éljen azokkal a lehetőségekkel, amelyeket az ország legpatinásabb, egyedülálló színvonalú és leggazdagabb képzési kínálatú egyeteme nyújt!

Szeretnénk könnyebbé tenni az első lépéseket az egyetemen. Honlapunkon, a ppk.elte.hu/felvetteknek oldalon minden megtalálható a beiratkozásról, képzéseinkről, a kollégiumokról és a pénzügyekről. Kérem, hogy ezeket az információkat tanulmányozza át figyelmesen!

Figyelmébe ajánlom a kar hallgatóknak szóló hírlevelét is, mely havonta szolgál friss hírekkel, pályázati lehetőségekkel, és tájékoztatást nyújt a karon szervezett főbb programokról, tudományos eseményekről is. A hallgatói hírlevélre itt tud feliratkozni.

A karunkkal, szolgáltatásainkkal való további ismerkedéshez ajánlom a PPK honlapját, Facebook-oldalunkatInstagramunkat és Youtube-csatornánkat is. Szakmai kapcsolatai kiépítésének előlendítéséhez javaslom, hogy csatlakozzon LinkedIN oldalunkhoz!

Az ELTE PPK mottója: „Minden, ami ember!” – ennek jegyében kívánok szakmai sikerekben és emberi-közösségi kapcsolatokban is bővelkedő, sok örömöt adó, egész további életéhez biztos alapot nyújtó egyetemista éveket az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán!

Dr. Zsolnai Anikó
dékán


Kedves újonnan felvett Hallgatótársam!

Nagy örömmel köszöntelek téged az ELTE PPK hallgatói között, ezúton is szeretnék gratulálni a sikeres felvételidhez. A kar számos alternatívát kínál tudományos, szakmai és közéleti területeken, remélem minél hamarabb megtalálod a számodra megfelelő lehetőségeket. Kívánom, hogy minél több élményben gazdagodj ezekben az években.

Amennyiben bármilyen kérdésed van, vagy tájékozódni szeretnél a sok lehetőségről, ami itt vár rád, keresd fel a Hallgatói Önkormányzatot a ppkhok.elte.hu oldalon szereplő elérhetőségeken, vagy közösségi médiafelületeinken (Facebook, Instagram) keresztül. Itt minden szükséges tanulmányi és közéleti információt megtalálsz.

Remélem, hamarosan találkozunk, addig is további szép nyarat kívánok Neked!

Lillik Dóra
elnök
ELTE PPK HÖK

EN 2024.07.05.