Oklevél-igazolás kiadása 2020/2021-es tanév tavaszi félév

2021.06.30.
Oklevél-igazolás kiadása 2020/2021-es tanév tavaszi félév

Tájékoztatjuk arról, hogy ha bármilyen okból igazolásra van szüksége, ami azt igazolja, hogy sikeresen teljesítette a záróvizsgáját, és ez alapján az oklevelét az ELTE kiállíthatja, akkor ezt az igényét a ppkto@ppk.elte.hu ímélcímen jelezheti. Ez az igazolás a felsőoktatási felvételi eljárásban az oklevél helyett felhasználható, tartalmazza az oklevél minősítését is, és legkésőbb július 8-ig lehet feltölteni a felvi.hu-ra.

A Kormány 350/2021. (VI. 24.) rendelete alapján az oklevelet – és így az oklevél-igazolást is  – azok a hallgatók is megkapják, akik sikeres záróvizsgát tettek, de az oklevél megszerzéséhez szükséges nyelvvizsga-követelményeket nem teljesítették.

Az igazolást arra az ímélcímre küldjük meg, amiről a kérés érkezett. Kérjük, hogy az igénylést minél előbb szíveskedjék megküldeni, hogy a felvi.hu határidejére azt ki is tudjuk Önnek állítani.

FIGYELEM! A pszichológia BA szakon végzettek az oklevél-igazolást a Neptunban találják meg a Hivatalos bejegyzések között, erről Neptun-üzenetben tájékoztattuk őket. Nekik az igazolást külön kérniük nem kell.

Tanulmányi Hivatal