Tájékoztató az oklevelek átvételéről a 2022/2023-as tanév őszi félévében

2023.01.18.
Tájékoztató az oklevelek átvételéről a 2022/2023-as tanév őszi félévében

A jelen félévben két hallgatói csoport veheti át az oklevelét,

1. azok, akik a mostani félévben tesznek sikeres záróvizsgát, és

2. azok, akik az előző félév(ek)ben záróvizsgáztak, de nyelvvizsga hiányában nem kaphattak oklevelet. Ez utóbbiak jogszabályváltozás alapján kaphatják meg az oklevelet.

Az egyetem zárva tartása miatt a Pedagógiai és Pszichológiai Kar diplomaosztót nem tart, az oklevelek átvételére személyesen vagy postán, az alábbiak szerint van lehetőség. A személyes átvételhez érvényes személyazonosító okmány szükséges. Ön helyett meghatalmazottja is átveheti az oklevelet szabályosan kitöltött és aláírt, két tanú által hitelesített meghatalmazás birtokában.

Ha Ön ebben a félévben záróvizsgázik a budapesti képzési helyen

ha 2023. január 20-ig tesz záróvizsgát, akkor február 7-től február 28-ig,

ha 2023. január 21-e után tesz záróvizsgát, akkor február 14-től február 28-ig

keddi és csütörtöki napokon 11–13 óra között veheti át oklevelét a Budapest VII., Kazinczy u. 23–27. I. emelet 115. ügyféltérben. Ha az oklevelét legkésőbb 2023. február 28-ig nem veszi át személyesen, akkor azt március 1-jétől hivatalos iratként postázzuk a Neptunban szereplő, állandó lakcímére vagy – ha megadott ilyet – az értesítési címére, amit Ön vagy a meghatalmazottja vehet át. Kérjük, hogy a címét szíveskedjék ellenőrizni és szükség esetén – legkésőbb 2023. február 28-ig – javítani a Saját adatok > Elérhetőségek menüpontban.

Ha Ön korábban tett záróvizsgát Budapesten, de nyelvvizsga hiányában nem vehette át az oklevelét

2023. február 7-től február 28-ig

veheti azt át keddi és csütörtöki napokon 11–13 óra között a Budapest VII., Kazinczy u. 23–27. I. emelet 115. ügyféltérben. Ha az oklevelét legkésőbb 2023. február 28-ig nem veszi át személyesen, akkor azt március 1-jétől kezdődően hivatalos iratként postázzuk a Neptunban szereplő, állandó lakcímére vagy – ha megadott ilyet – az értesítési címére, amit Ön vagy a meghatalmazottja vehet át. Kérjük, hogy a címét szíveskedjék ellenőrizni és szükség esetén – legkésőbb 2023. február 28-ig – javítani a Saját adatok > Elérhetőségek menüpontban.

Ha Ön Szombathelyen tesz záróvizsgát ebben a félévben, vagy ha már korábban záróvizsgázott, de nem vehette át az oklevelét nyelvvizsga hiányában

postán küldjük meg azt február 14-től hivatalos iratként a Neptunban szereplő, állandó lakcímére vagy – ha megadott ilyet – az értesítési címére, amit Ön vagy a meghatalmazottja vehet át. Kérjük, hogy a címét szíveskedjék ellenőrizni és szükség esetén – legkésőbb 2023. február 13-ig – javítani a Saját adatok > Elérhetőségek menüpontban.

PPK Tanulmányi Hivatal