A pszichológia MA szakon az alkalmazott szakdolgozati rész utólagos témabejelentése a 2022/2023-as tanév tavaszi félévében

2023.03.20.
A pszichológia MA szakon az alkalmazott szakdolgozati rész utólagos témabejelentése a 2022/2023-as tanév tavaszi félévében

A pszichológia MA alkalmazott szakdolgozati rész témabejelentésének határideje a jelen félévben március 10-e volt (ld. https://www.ppk.elte.hu/pszicho_MA_alkalmazott_szakdolgozat_temabejelentes_2023tavasz).

Ha Ön a határidőig nem adta le a témabejelentését, akkor ezt legkésőbb 2023. április 11. 16:00-ig utólagosan pótolhatja a Neptunban benyújtandó kérvénnyel. Az ennél később benyújtott témabejelentés csak az eredetileg megcélzott záróvizsga-időszakot követő félévre lehet érvényes.

A témabejelentést a Tanulmányok > Szakdolgozat / Szakdolgozat jelentkezés menüpontban teheti meg: a Műveletek: közül válassza ki a Szakdolgozat jelentkezés gombot. A megnyíló ablakban fönt, az Időszak: szűrésben válassza ki az "Utólagos témabejelentés PSZM alkalmazott rész / Late submission PSYM applied part 2022/23/2" címet a Listázás gombbal. Utána az ablak alján az Egyedi téma gombot nyomja meg, ha nem látszik ez a képernyőjén, görgessen lejjebb.

Az űrlap értelemszerű kitöltése után alul a Következő gomb megnyomásával lehet továbblépni, majd ellenőrzés után a Kérvény leadása gombbal véglegesítheti a témabejelentését. Vigyázzon! a kérvény leadása után azon változtatni vagy a kérvényt visszavonni nem lehet.

A benyújtott témaválasztását vagy az egyedi témabejelentését a Szakdolgozat jelentkezés ablakban balra alul a Jelentkezések gombbal ellenőrizheti.
FIGYELEM! A témabejelentés előtt mindenképpen egyeztessen a választott témavezetőjével!

Az utólagos témabejelentés térítésköteles, az „adminisztratív határidő elmulasztása” jogcímen befizetendő 3.500,- Ft díj fizetési kötelezettségéről a Neptunban kap értesítést.