Sporttudományi szakmai nap: központban a rekreáció

2022.05.12.
Sporttudományi szakmai nap: központban a rekreáció
A fittség és a rekreáció szellemében zajlott az ELTE PPK szombathelyi Sporttudományi Intézetének (STI) sportszakmai napja április 27-én, amelyen a kar korábbi sportszakos hallgatói is részt vettek.

Az ELTE PPK STI idén is megrendezte hagyományos sportszakmai napját, amely egyben a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság Szombathelyi Kreatív Csoportjának 10 éves jubileumi ünnepsége is volt. A közös rendezvényen az egészségfejlesztéssel, az egészséges életmóddal kapcsolatos programok kaptak kiemelt szerepet. A hallgatók számos rekreációs tevékenységet és sportágat próbálhattak ki: lehetőség nyílt élő társasjátékokat játszani, puzzle-t kirakni, ügyességi pályát teljesíteni, kipróbálhatták a grund tollast, az ugrókötelezést és különböző fitnesz órákon vehettek részt. Az egész napos, kiváló hangulatú szakmai napon közel 350 fő vett részt, köztük sportszakos öregdiákjaink, akik a különböző állomások vezetésével támogatták a rendezvényt. A program többek között az ELTE Alumni Központ támogatásával valósult meg.

Az esemény részeként Kapitány Péter, a Magyar Tollaslabda Szövetség elnöke együttműködési megállapodást kötött az egyetemmel, amelynek keretében a jövőben közös képzéseket szerveznek a sportszakos hallgatók számára.

A sporttudományi szakmai nap karrier-tanácsadással és sportágspecifikus funkcionális edzéssel ért véget.

A Szombathelyi Televízió beszámolója a sportszakmai napról (16:40-től):

Sporttudományi szakmai nap 2022 – Galéria

Sporttudományi szakmai nap 2022 – Galéria

0

/

0

0

/

0