Szakdolgozatok (diplomamunkák) utólagos témabejelentése a 2022/2023-as tanév őszi félévében

2022.10.17.
Szakdolgozatok (diplomamunkák) utólagos témabejelentése a 2022/2023-as tanév őszi félévében

A szakdolgozatok témabejelentésének határideje a jelen félévben október 15-e volt. (A szakdolgozatok témabejelentésének folyamatáról és határidőiről itt tájékozódhat: https://www.ppk.elte.hu/szakdolgozat_temabejelentes_2022_osz)

Ha Ön a határidőig nem adta le a témabejelentését, akkor ezt legkésőbb 2022. november 17. 16:00-ig utólagosan pótolhatja a Neptunban benyújtandó kérvénnyel. Az ennél később benyújtott témabejelentés csak az eredetileg megcélzott záróvizsga-időszakot követő félévre lehet érvényes.

A témabejelentést a Tanulmányok > Szakdolgozat / Szakdolgozat jelentkezés menüpontban teheti meg: a Műveletek: közül válassza ki a Szakdolgozat jelentkezés gombot. A megnyíló ablakban fönt, az Időszak: szűrésben válassza ki az "Utólagos témabejelentés / Late submission – BA/BSc, MA/MSc, szakirányú továbbképzés 2022/23/1" címet a Listázás gombbal. Utána az ablak alján az Egyedi téma gombot nyomja meg, ha nem látszik ez a képernyőjén, görgessen lejjebb.

Az űrlap értelemszerű kitöltése után alul a Következő gomb megnyomásával lehet továbblépni, majd ellenőrzés után a Kérvény leadása gombbal véglegesítheti a témabejelentését. Vigyázzon! a kérvény leadása után azon változtatni vagy a kérvényt visszavonni nem lehet.

A benyújtott témaválasztását vagy az egyedi témabejelentését a Szakdolgozat jelentkezés ablakban balra alul a Jelentkezések gombbal ellenőrizheti.
FIGYELEM! A témabejelentés előtt mindenképpen egyeztessen a választott témavezetőjével!

Az utólagos témabejelentés térítésköteles, az „adminisztratív határidő elmulasztása” jogcímen befizetendő 3.500,- Ft díj fizetési kötelezettségéről a Neptunban kap értesítést.