ELMARAD! ÚtOn 2020 – Interkulturális Szakértők Tapasztalatai Alumni Konferencia

ELMARAD! ÚtOn 2020 – Interkulturális Szakértők Tapasztalatai Alumni Konferencia
04/24 - 04/25

2020. április 24. - 2020. április 25.

ELTE PPK 1075 Budapest Kazinczy utca 23-27.

04/24 - 04/25

2020. április 24. - 2020. április 25.

ELTE PPK 1075 Budapest Kazinczy utca 23-27.


Az ÚtOn 2020 alumni konferenciát a járvány miatt később rendezzük meg. A beérkezett jelentkezéseket köszönjük, a szervezést továbbra is folytatjuk. A konferencia új időpontjával kapcsolatban az ELTE PPK honlapján, Facebook felületeinken és a már regisztrált résztvevőknél e-mailben is jelentkezni fogunk.

Az ÚtOn 2020 konferencián az ELTE PPK Társadalmi befogadás tanulmányok, korábbi Interkulturális pszichológia és pedagógia mesterszak volt és jelenlegi hallgatói osztják meg szakmai tapasztalataikat és kutatásaikat. Az esemény célja az interkulturális szakértők közötti szakmai hálózat megerősítése és élő szakmai párbeszéd kialakítása az érdeklődőkkel az előadásokon és műhelymunkákon olyan témákkal, mint a társadalmi inklúzió, kritikai pedagógia, alternatív oktatási módszerek, participáció, parasport, atipikus örökbefogadások, szexuális kisebbségek, gender identitások, és az empowerment.  Előadók jelentkezését még 2020. március 20-ig fogadjuk.

A konferencia bemutatkozik az Interkulturális Pszichológiai és Pedagógiai Intézet MICEP (Mainstreaming Intercultural Competences in Education Project) projektje is. Az itt készült feladatgyűjteményt interkulturális kompetenciák fejlesztését célzó képzések, kurzusok során használhatják ifjúsági munkával, felnőttképzéssel és felsőoktatással foglalkozó kollégák, míg a projektek tervezését segítő e-learning felület lépésről lépésre segíti a társadalmi sokféleséggel foglalkozó fiatal szakemberek munkáját.

A két napos eseményt közösségi programok egészítik ki, amelyek lehetőséget teremtenek a további, informális hálózatépítésre. A második nap estéjén Tiszta Kata MOST című könyvéről beszélget a szerzővel Klein László, és a Lépjünk a Holdra zenekar koncertjével zárjuk a konferenciát.

Kérjük regisztrálj, akár előadóként, akár résztvevőként jönnél!

Az ÚtOn 2020 támogatója az ELTE Alumni Központ

Jelentkezési lap    Facebook esemény     Intézeti honlap