Tájékoztató a pszichológia MA szakon a diplomamunka alkalmazott részének témabejelentéséről a 2020/2021-es tanév tavaszi félévében

A témabejelentést elektronikusan kell benyújtani az alábbi felületen (az űrlap címében a 2020/2021-es tanév őszi féléve szerepel, ezt nyugodtan hagyja figyelmen kívül, így kapcsolódik össze a korábban leadott kutatási rész témabejelentése a mostanival):

https://elteppk.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_8BOqeOi4ThqyGtn

A témabejelentőt a hallgató a témavezetővel történt előzetes egyeztetést követően tölti ki. Ha a hallgató külső témavezetőt választ (nem a PPK vagy az egyetem más karának az oktatóját), a legtöbb szakon szükséges egy belső témavezetőt is választania. (Amennyiben nem biztos abban, hogy az Ön képzésén lehetséges-e csak külső témavezető választása, kérjük, előzetesen mindenképpen egyeztessen az illetékes intézet titkárságával.) A kitöltött témabejelentőt a hallgató és az általa megjelölt valamennyi témavezető automatikus e-mailben megkapja.

A témavezető átolvassa a leadott és a címére továbbított témabejelentőt. Ha azzal kapcsolatban nincs észrevétele, akkor nincs további teendője. Egyet nem értése esetén 72 órán belül a hallgatónak és az intézetnek megírja az észrevételeit.

Figyelem! A pszichológia MA szakon két szakdolgozati rész van, ennek megfelelően két szakdolgozati témabejelentőt kell benyújtani (külön határidővel). A jelen, 2021. tavaszi félévben záróvizsgázni szándékozó hallgatók a kutatási rész témabejelentését már 2020. október 15-ig elvégezték, most csak az alkalmazotti rész témabejelentése szükséges.

A témabejelentésre a fenti linken 2021. február 25-ig van lehetőség.

Más szakokon a május 15-i határidejű témabejelentés a Neptunban fog történni, ennek módjáról részletes tájékoztatást adunk itt a honlapon.

A témabejelentési határidők

 
az őszi félévi záróvizsgához a tavaszi félévi záróvizsgához
alapképzésben, BA/BSc (az alábbi kivétellel): május 15. október 15.
pszichológia BA szakon (portfólió) nincs témabejelentés
 
mesterképzésben (az alábbi kivételekkel): a megelőző tanévben
október 15. 
a megelőző tanévben
május 15.
társadalmi befogadás MA szakon (interkulturális pszichológia és pedagógia) május 15. október 15.

pszichológia MA szakon

► kutatási rész:

a megelőző tanévben
október 15. 
a megelőző tanévben
május 15.

► alkalmazott rész:

a záróvizsga félévében a szorgalmi időszak második hetének péntekéig
osztatlan testnevelő tanár szakon a megelőző tanévben
október 15. 
a megelőző tanévben
május 15.
 
szakirányú továbbképzésben (az alábbi kivételekkel): május 15. október 15.
pedagógus szakvizsga pénzügyi modul: június 15. december 15.
szakirányú továbbképzéseken portfólió típusú szakdolgozat: nincs témabejelentés

2021.02.11.