Pedagógus-továbbképzések az ELTE PPK-n

2021.05.20.
Pedagógus-továbbképzések az ELTE PPK-n
Hétféle pedagógus-továbbképzést, köztük szakvizsgával záródóakat is kínál gyakorló tanárok számára az ELTE PPK. A képzésekre 2021. június 30-ig lehet jelentkezni online.

A 2021 őszén induló továbbképzések közül az életpályamodell szempontjából kiemelt jelentőséggel bír a pedagógus szakvizsga szakirányú továbbképzés elvégzése, amely a mestertanári besorolás előfeltétele. A közoktatásvezetői végzettség megszerzése pedig megkerülhetetlen mindazok számára, akik intézményvezetői pozícióra terveznek pályázni a későbbiekben. Ugyancsak előnyös lehet a mentortanár-képzés elvégzése, hiszen a tanárképzésben résztvevő hallgatók összefüggő tanítási gyakorlatuk során az ELTE partneriskoláiban szereznek tapasztalatokat, ahol a tanárjelöltek fejlődését szakképzett mentorpedagógusok tudják a leghatékonyabban támogatni.

Egy különleges képzési modult is kínálunk: a pénzügyi, gazdasági ismeretek oktatására készít fel az OTP Fáy András Alapítvánnyal közös programunk, amelynek specialitása, hogy a képzésben az Alapítvány munkatársai oktatóként is részt vesznek szemeszterenként 15 óra erejéig. Az alapítványi támogatásnak köszönhetően a pénzügyi modult választók jelentős kedvezményt kapnak a képzés önköltségéből.

Budapesti képzéseinkről itt tud bővebben tájékozódni:

Szakvizsgát adó 4 féléves képzések

4 féléves továbbképzések

2 féléves továbbképzések


A szakirányú továbbképzésekről bővebben:

Miért érdemes jelentkezni?

Hogyan finanszírozható a képzés?

♦  Az online jelentkezésről