Felvetteknek – Letölthető tájékoztatók

A beiratkozási előkészületekhez szükséges tájékoztatók, nyomtatványok:

FIGYELEM! A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok száma gyarapodott (ld. alább az ÚJ DOKUMENTUMOK között):
► mindenkinek szükséges kitöltenie a "Beiratkozáskori nyilatkozat"-ot, a járványügyi készültség utazási korlátozásai miatt, illetve
► csak a sportszakosoknak az "Egészségügyi nyilatkozat"-ot.

 A beiratkozással együtt zajló specializációválasztás és képzésinyelv-választás tájékoztató anyagai:

Információk speciális szükségletű (fogyatékossággal élő) hallgatóink számára:

További dokumentumminták

A beiratkozáskor szükséges majd aláírni további dokumentumokat is. Ezeket senkinek nem kell magával hoznia, a beiratkozáson biztosítjuk, de az alábbiakban megtekintheti őket:

 

ÚJ DOKUMENTUMOK

Az alábbi dokumentumokat előzetesen kell kitölteni és elhozni a személyes beiratkozásra. Ha valaki nem tudja magával hozni a nyilatkozato(ka)t, helyben kitöltheti a szükséges dokumentumot.

  • Minden beiratkozónak kötelező kitöltenie a Beiratkozáskori nyilatkozatot. A nyilatkozat a 341/2020. (VII. 12.) Korm. rendeletre figyelemmel a járványügyi készültség utazási korlátozásai miatt szükséges. A Magyarországra történő belépés legfontosabb szabályait itt találja.
  • Csak a sporttudományi szakokra fölvett hallgatóknak (edző BSc, sport- és rekreációszervezés BSc rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakirány, valamint sportszervezés szakirány, rekreáció MSc, testnevelő tanár szakok) előzetes orvosi szakmai alkalmassági vizsgálaton kell részt venniük. Ehhez szükséges az Egészségügyi nyilatkozat kitöltése, amit az Egyetem foglalkozás-egészségügyi orvosa kap meg és értékel. Szükség esetén az üzemorvos további vizsgálatot írhat elő a tanulmányok megkezdésének feltételéül.

A fentieken kívül figyelmébe ajánljuk a Tanulmányi ügyek > Tájékoztatók menüpontot, ahol a tanulmányainak szervezéshez további fontos információkat találhat, elsősorban az Általános tájékoztatók között.

2020.07.23.