Felvételizőknek

Felvételizőknek

Felvételi információk - Neveléstudományi Doktori Iskola


A Neveléstudományi Doktori Iskola felvételi tájékoztatója (pdf)


JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: 2023. március 16 - április 21. május 15-ig

A jelentkezést a fenti időszakban egy erre szolgáló elektronikus jelentkezési felületen keresztül lehet benyújtani. Az alábbi linken található felületen első lépésként a fenti "Regisztráció/Registration" menüben adja meg e-mail címét és jelszavát, az adatkezelési tájékoztató elolvasása után pedig válassza az "Elküld/Send" gombot. Az itt megadott adatok segítségével tud bejelentkezni a felületre. Bejelentkezés után a megfelelő doktori iskola során állva, a sorvégi "Jelentkezés/Application" gomb segítségével nyithatja meg a kívánt űrlapot. Kérjük, jelentkezés előtt olvassák el figyelmesen a fenti tájékoztatókat, melyek a jelentkezéshez fontos információkat (pl. csatolandó dokumentomok köre) tartalmaznak.

AZ ELEKTRONIKUS JELENTKEZÉSI FELÜLET EZEN A LINKEN ÉRHETŐ EL.

A felvételivel kapcsolatban a felveteli@ppk.elte.hu  címen érdeklődhetnek. A felvételi vizsgákra várhatóan 2023. május utolsó hetében vagy június első felében kerül sor. 

A felvételi vizsgákra a jelenleg hatályos szabályozás szerint jelenléti formában kerül sor. A jelentkezőknek a pontos beosztásról és helyszínről személyre szabott információt küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címükre.

A felvételi tájékoztatóról készült felvétel itt nézhető meg: Az ELTE PPK Neveléstudományi Doktori Iskola felvételi tájékoztatója